Vorige
Locatie
MartiniPlaza Groningen
Datum
10-02-2023

Op 10, 11 en 12 februari maakt Tuin&Sfeer zich samen met duizenden tuinliefhebbers op voor een nieuw buitenavontuur. Na een break wegens corona maakt het indoor buitenfestival haar comeback in MartiniPlaza Groningen. Een vuurkorf, veranda en jacuzzi hier, een nieuw gazon, terras en tafelhaard daar: Tuin&Sfeer draait 100% om het buitenleven. Het evenement is hiermee dé plek waar de consument met haar plannen voor de tuin, het terras, het balkon en zelfs het dakterras moet zijn. 

Tuin&Sfeer huist in het vroege voorjaar van 2023 hoveniers en houtbouwers, groene daken en groentjes in de branche, tuinarchitecten en aanbieders van meubels, verlichting, veranda’s, zwembaden en nog veel meer. Het evenement mixt hiermee de grote klussen met snelle sfeermakers.  

In 2020 kwam het evenement in de organisatorische handen van de evenemententak van Mediahuis Noord, bekend van onder meer Wonen&Co. Met de komst van 8.000 doelgerichte bezoekers en goede kritieken vloog Tuin&Sfeer uit de startblokken. Nu is in februari 2023 weer de tijd rijp om de nieuwste tuintrends te laten zien, met specialisten in gesprek te gaan en samen te genieten van de prille geneugten van het buitenleven.

Tickets 

Regulier ticket: €9 
Tickets via tuin-sfeerbeurs.nl

Gerelateerde content

Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster