Vorige

28 juni bijeenkomst robotisering bij Hoogeveen Plants

Beeld
Shutterstock

Op woensdagmiddag 28 juni vindt de Tree Robotics bijeenkomst plaats bij Hoogeveen Plants in Hazerswoude-Dorp. Bij dit bedrijf zullen verschillende mogelijkheden rond robotisering gepresenteerd worden.

Robotisering brengt veel mogelijkheden met zich mee, maar in de boomkwekerij, een erg diverse sector, brengt het ook de nodige uitdagingen met zich mee. Hoe gaan andere ondernemers hiermee om, en welke oplossingen bieden robotiseringsbedrijven aan?

Mark Bruijnen van RoboHouse zal vertellen over het project dat samen met Greenport Boskoop is gedaan om te onderzoeken aan welke oplossingen de meeste behoefte is. Joost Kempen en Bob Hoogerdijk van Hoogeveen Plants vertellen hoe robotisering op hun bedrijf is verlopen. Daarna vertelt Martin Houben, directeur van Boomkwekerij Udenhout, iets over robotisering op zijn bedrijf en welke obstakels ze daarbij tegenkwamen.

Beperkt plaatsen

Deze presentaties worden gevolgd door pitches van partijen die zich bezighouden met robotisering, een presentatie volgen over wat de Topsector voor de robotisering van de boomkwekerij kan betekenen, en een netwerkborrel. Aanmelden is noodzakelijk, en er zijn slechts 25 plekken beschikbaar. Per bedrijf is één deelnemer toegestaan. Meer informatie en het aanmeldformulier zijn hier te vinden.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster