Vorige

Aad Vollebregt stopt als vakgroep- en cultuurgroepvoorzitter

Beeld
LTO Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen

Per 1 januari 2024 stopt Aad Vollebregt als voorzitter van de vakgroep LTO Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen. Zijn voorzitterschap van de LTO Cultuurgroep Vaste planten heeft hij op 28 september overgedragen.

Vollebregts termijn van drie jaar vakgroepvoorzitterschap is dan afgelopen. Aad stopt, omdat hij het werk niet meer kan combineren met zijn vasteplantenbedrijf, Handelskwekerij Gebr. van de Reep in Hillegom, en zijn privésituatie.

Hij heeft het werk voor de vakgroep altijd met veel plezier gedaan, hij vindt het werk leuk om te doen en stopt dan ook met pijn in zijn hart.

Binnenkort zal de wervingsprocedure voor een nieuwe voorzitter starten.

Peter Heutinck onderscheiden

In de bestuursvergadering van donderdag 28 september heeft Aad Vollebregt Peter Heutinck onderscheiden met het zilveren LTO Vaste planten-speldje voor zijn verdiensten en waardevolle inbreng voor de LTO Cultuurgroep Vaste Planten.

Peter ontving dit speldje voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling van de cultuurgroep, voor zijn waardevolle inbreng, en ook voor de bijzondere wijze waarop hij de vaste plantensector heeft verrijkt met zijn bedrijf Vaste Plantenkwekerij Heutinck in Borculo.

Peter heeft een zeer uitgebreid sortiment vaste planten uitgezocht voor de Floriade 2022. Daarnaast is hij initiatiefnemer van diverse studiegroepen in de vaste-plantensector. Ook heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd in de organisatie van de ISU Summer Days in 2022.

Peter Heutinck (links) ontving op 28 september het zilveren LTO Vaste planten-speldje voor zijn waardevolle inbreng voor de cultuurgroep.

Nieuwe voorzitter vaste planten

Ook op 28 september is Theo Vilier begonnen als nieuwe voorzitter van de LTO Cultuurgroep Vaste Planten. Hij volgt daarmee Aad Vollebregt op die de functie vanaf 2012 bekleedde. Theo is mede-eigenaar van Vilier Vaste Planten in het Brabantse Boerdonk.

Vanaf 21 september is Marco Vergeer lid van het bestuur. Marco runt het bedrijf ‘Plants for life’, waarmee hij jonge planten verkoopt voor diverse bedrijven in de vaste-plantensector. Het bestuur is blij met de nieuwe voorzitter en het nieuwe bestuurslid en feliciteert hen allebei met de functie.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster