Vorige

Aftrap bouw kenniscentrum Rootz tijdens GrootGroenPlus

Beeld
Business Centre Treeport


Dit jaar vindt vakbeurs GrootGroenPlus voor het eerst plaats op Business Centre Treeport (BCT). Tijdens de beurs wordt de aftrap voor de bouw van kennis- en onderwijscentrum Rootz gegeven, dat op het BCT-terrein wordt gerealiseerd. Tijdens de externe persreis zal Rootz haar ambities en plannen presenteren op het gebied van innovatie en kennisdeling vanuit en voor de boomkwekerij.

Rootz start letterlijk vanaf nu met de bouw. Programma’s worden geschreven en projecten zijn al gestart. Samen met partners, bedrijven en kennisinstellingen ontwikkelt Rootz een innovatieprogramma voor directe toepasbaarheid, maar neemt ook het initiatief voor meer toekomstgerichte mogelijkheden.

In 45 minuten worden aanwezigen meegenomen in het ontstaan en de vraag vanuit de coöperatieve vereniging Treeport, de algemene opzet, deelgebieden en doelstellingen van het Business Centre maar vooral naar wat Rootz is en gaat worden.

Tijdens de presentatie zal vanuit de context geschetst worden welke ideeën er leven en welke concrete stappen al gezet zijn. We geven een toelichting op de bouwmaterialen en ook zullen stakeholders u informeren over hun betrokkenheid en hun expertise.

Wij nodigen u graag uit voor deze speciale presentatie op het bouwplot, op donderdag 5 oktober om 15:00. Ruimte om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan is er vanaf 16.00 uur in het centrale restaurant van vakbeurs GrootGroenPlus. Voor vragen voor- of achteraf over Rootz, kunt u contact opnemen met Peter Berben; Peter@Treeport.eu.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster