Vorige

AgroTechniek Holland en GroenTechniek Holland in 2024 opnieuw samen

Beeld
Tuin en Landschap

AgroTechniek Holland en GroenTechniek Holland vinden volgend jaar opnieuw tegelijk en naast elkaar plaats. De mechanisatiebeurzen vinden plaats van woensdag 11 tot en met zaterdag 14 september 2024 op het beursterrein in Biddinghuizen.

Beursdirecteur Willem Bierema: „De eerste gecombineerde editie in 2022 bleek voor deelnemers en bezoekers succesvol. De meer dan 55.000 bezoekers – onze drukstbezochte buitenbeurs ooit – zagen op een uitverkocht beursterrein van 22 voetbalvelden meer dan 5.000 trekkers, machines en gereedschappen van meer dan 500 merken.”

Eigen identiteit

Volgens Bierema worden de stands zo ingedeeld dat beide beurzen hun eigen identiteit behouden. „Zo kunnen de boeren, loonwerkers en groenprofessionals overzichtelijk en gericht alles vinden wat bij hun interesse past en met één toegangskaart beide vakbeurzen bezoeken. De inschrijving voor de 2024-editie start in oktober, maar de eerste aanmeldingen komen nu al spontaan binnen.”

Innovaties

Vaste beursonderdelen keren terug, zoals de uitreiking van het Gouden Klavertje Vier voor de meest opvallende vernieuwingen in de groensector. In themapaviljoens is aandacht voor actuele onderwerpen, zoals de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektrificatie/zero-emission, autonome voertuigen/robots en data.

Organisatie

De organisatie is in handen van de Fedecom Fairs, een dochter van Fedecom. AgroTechniek Holland beleefde vanaf 2010 vijf edities. GroenTechniek Holland kende eerder vier edities. Het is de enige vakbeurs voor bedrijven actief in de openbare groene ruimte in Nederland die onder auspiciën van Fedecom wordt georganiseerd.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster