Vorige

Bekendmaking Duurzaamste hovenier op Groene Sector Vakbeurs

Beeld
Groene Sector Vakbeurs

De jury heeft alle genomineerde bedrijven bezocht. De punten kunnen worden geteld. Hiermee staat niets de bekendmaking van de Duurzaamste hovenier van Nederland op dinsdag 9 januari tijdens de Groene Sector Vakbeurs in de weg.

Zoals bekend vindt dit jaar de uitreiking plaats in twee categorieën. In de categorie Particuliere tuin zijn genomineerd: Janse & Berkhof Tuinen uit Barneveld; De Middelpas Hoveniers uit Swolgen; Ecologisch hovenier Jos van den Akker uit Oosterwolde. In de categorie Openbare ruimte zijn genomineerd: Braat – makers van groenbeleving uit Den Hout; Donker Groen uit Sneek.

Duurzaamheidspark

De bekendmaking vindt plaats vanaf 15.00 uur in het Duurzaamheidspark in hal 3. Dit park is opgezet door de Groene Sector Vakbeurs in ­samenwerking met mediapartner Hortipoint, uitgever van onder andere Tuin+Landschap en De Boomkwekerij.

Dit park biedt exposanten een platform om hun duurzame producten te presenteren aan de sector. Het Duurzaamheidspark wordt aangelegd door mbo-studenten van het Zone.college, locatie Hardenberg.

Meer info en tickets

De Groene Sector Vakbeurs vindt plaats op dinsdag 9, woensdag 10 en donderdag 11 januari en is dagelijks van 13.00 tot 21.00 uur te bezoeken in Evenementenhal Hardenberg. Kijk voor meer info en voor tickets op www.groenesector.nl.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster