Vorige

Beursteam dat Plantarium |Groen-Direkt gaat organiseren is bekend

Tekst

Het team dat Plantarium|Groen-Direkt gaat organiseren is bekend. Onder begeleiding van Ids Boersma, voormalig directeur beurzen van de RAI, starten zij de voorbereidingen op de beurs die in augustus plaatsvindt.

Een van de gezichten in de organisatie van Plantarium|Groen-Direkt is Pieter Heemskerk. Sinds afgelopen najaar werkt hij als zelfstandig commercieel manager. Hiervoor werkte hij 14 jaar als verkoper bij Van der Salm Boskoop. Andere teamleden zijn Linda Hoogendoorn-Veelenturf, directeur Varb; Syste Berends van Blunt Communicatieadvies, Arjen Waltman van Groen-Direkt, en zelfstandig communicatie-adviseur Sandra van Tol.

Ids Boersma, voormalig directeur beurzen van de RAI, heeft in de afgelopen periode de samenwerking tussen Plantarium en Groen-Direkt begeleid. Hij blijft ook in de komende periode nog betrokken bij de totstandkoming van de beurs die voor 24 en 25 augustus op de agenda staat.

Vanaf links: Sytse Berends, Linda Hoogendoorn-Veelenturf, Arjen Waltman, Pieter Heemskerk, Ids Boersma en Sandra van Tol. (Foto: Plantarium|Groen-Direkt)

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster