Vorige

Biddinghuizen deze week ‘place to be’

Beeld
Fedecom

Deze week vinden GroenTechniek Holland en AgroTechniek Holland voor het eerst tegelijk en naast elkaar plaats, van woensdag 14 t/m zaterdag 17 september in Biddinghuizen. Met één toegangskaart kan de bezoeker beide vakbeurzen inclusief alle paviljoens bezoeken én de machines op de demonstratieterreinen zelf berijden en testen.

Naast ruim 5.000 nieuwe trekkers, machines en gereedschappen is er op beide beurzen veel te beleven en zien in allerlei paviljoens over actuele onderwerpen en innovatieve oplossingen voor de agrarische en groene sector. Ook zijn alle bekende merken te vinden op GroenTechniek Holland.

Zero Emission

In de groensector is al enkele jaren een opmars van elektrische machines en gereedschappen. In Paviljoen Zero Emission wordt een breed scala aan elektrische gereedschappen en werktuigen getoond, waaronder handmaaiers, zelfrijdende grasmaaiers, bosmaaiers, kettingzagen, robotmaaiers, ATV’s, utility voertuigen, shovels, trekkers en bestelauto’s, allen aangedreven door accu’s of door waterstof. Elke machine komt in actie tijdens demonstraties en wordt toegelicht.

Zo Goed Als Nieuw

Sinds corona is supply chain van fabrikanten danig verstoord, wat vaak resulteert in lange levertijden van nieuwe machines. Een boer, loonwerker of hovenier die snel een nieuwe machine nodig heeft, is aangewezen op demo- of jong gebruikte machines. Op de beurs is in samenwerking met Agritrader het Paviljoen Zo Goed Als Nieuw, waar exposanten hun zo goed als nieuwe machines voor de agrarische en groensector kunnen inbrengen.

Gouden Klavertje Vier

Op de vijfde editie van Nederlands grootste, tweejaarlijkse groenvakbeurs lanceren fabrikanten, importeurs en dealers primeurs voor groenprofessionals. De vakjury beoordeelde in welke mate de innovaties vernieuwend en onderscheidend zijn, dit leverde tien nominaties op waarvan de meest opvallende op eerste beursdag 14 september het Gouden Klavertje Vier wint.

Plattegrond van de beurs. Links AgroTechniek Holland, rechts GroenTechniek Holland.

Vrije doorloop

Voor het eerst worden de Fedecom-beurzen AgroTechniek Holland en GroenTechniek Holland gelijktijdig georganiseerd, met behoud van hun eigen identiteit en beursconcept. Wel is er sprake van vrije doorloop tussen beide vakbeurzen. De vakbeurs is van woensdag 14 tot en met zaterdag 17 september dagelijks open van 10 tot 17 uur. De organisatie is in handen van beursorganisatie Fedecom Fairs. Alle informatie over deelnemers, merken, tickets en de plattegrond is te vinden op www.fedecomfairs.nl.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster