Vorige

Bomenwacht Aanbestedingen zelfstandig verder als Boomcontract

Beeld
Shutterstock

Bomenwacht Aanbestedingen, sinds 2020 onderdeel van Bomenwacht Nederland, gaat zelfstandig verder. Onder de nieuwe naam Boomcontract gaat eigenaar William Schokker het bedrijf verder uitbouwen.

In september startte Bomenwacht Aanbestedingen als onafhankelijke organisatie, geleid door Schokker, als onderdeel van Bomenwacht Nederland. De nieuwe tak focuste op contracten, aanbestedingen en directievoering. Bijna drie jaar later is deze organisatie uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met veel opdrachten.

Volgende stap

Schokker: „Het is enorm druk en er zijn ontzettend veel gave klussen om uit te voeren. Daarom is nu de tijd aangebroken om de volgende stap te nemen.” Met ingang van 22 juni staat het bedrijf op eigen benen. Schokker is officieel eigenaar en gaat verder onder de naam Boomcontract.

„Een aantal jaar geleden gaf Bomenwacht Nederland mij de ruimte om Bomenwacht Aanbestedingen zelfstandig op de kaart te zetten. Deze kans heb ik met beide handen aangepakt. Door hard te werken is Bomenwacht Aanbestedingen uitgegroeid tot een gezond en goedlopend bedrijf en daar ben ik trots op! Het voelt juist om nu ook eigenaar te zijn van het bedrijf dat ik zelf heb opgebouwd.”

Boomcontract krijgt de ruimte om de markt nog beter vanuit een onafhankelijke positie te bedienen. Met een nieuwe naam komt ook een nieuwe frisse uitstraling. Op dit moment wordt hard gewerkt aan een eigen website voor Boomcontract. In de loop van september komt een directievoerder in dienst.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster