Vorige

Brancheverenigingen buitenspelen gaan samenwerken

Beeld
Tuin en Landschap

Brancheverenigingen LOS en Spelen & Bewegen, beiden actief op gebied van buitenspelen, gaan nauwer samenwerken. Dat hebben beide brancheverenigingen onlangs besloten.

Branchevereniging LOS verenigt de speeltuinverenigingen, kindervakantieorganisaties en ondersteunt stads- en kinderboerderijen. Branchevereniging Spelen & Bewegen is een vereniging van bedrijven die de buitenruimte inrichten voor spelen en bewegen.

Beide branchevereniging zetten zich in om buitenspelen meer aandacht te geven bij iedereen die betrokken is bij de buitenruimte. In het waarmaken van deze gemeenschappelijke ambitie versterken zij elkaar door kennis te delen en nader samen te werken.

Michiel van Campen, voorzitter van Branchevereniging Spelen en Bewegen (links) en Dave Ensberg-Kleijkers, bestuurder van LOS en directeur van Jantje Beton, bekrachtigen de samenwerking.

Bron van kennis

Met deze samenwerking krijgen de leden van LOS een bron van kennis en informatie; de branchevereniging Spelen & Bewegen en haar leden hebben kennis van allerlei onderwerpen, zoals ontwerp, samenspelen, natuurlijk spelen. De leden van beide brancheverenigingen kunnen zo samen heel concreet zorgen voor uitdagende speelruimte.

Het eerste gezamenlijk project was het vernieuwen van de Algemene Inkoop Voorwaarden (AIV) voor leden van LOS. In de AIV staan een aantal belangrijke zaken die komen kijken bij de aanschaf van producten en diensten voor de inrichting van een speelplek.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster