Vorige

Coldstore BCT vanaf 3 oktober operationeel

Tekst
Beeld
Business Centre Treeport; Sam Koster

Het koelhuis van het Business Centre Treeport (BCT) zal vanaf 3 oktober operationeel zijn. De cellen in de Coldstore zijn alle uitgerust met krachtige, duurzame ventilatiesystemen en flexibele kernthermometers om temperaturen en koelomstandigheden optimaal te monitoren.

Op de ledendag in april sprak koeladviseur André ‘t Lam al de wens uit om in oktober verder te hebben uitgebreid: „Achterin de hal is nu nog 2.000 m2 leeg, maar daar worden de komende maanden nog eens zeven extra koelcellen gerealiseerd die voor zowel sierteelt als zachtfruit gebruikt zullen worden, en in oktober zullen draaien.”

Deze tweede fase van de bouw van de Coldstore is afgerond en ‘t Lams doel van zeven cellen erbij voor oktober wordt gehaald. Daardoor zijn naast de 5.500 palletplaatsen in de opslag- en overslagcellen uit de eerste fase, nog eens zeven ruim opgezette cellen beschikbaar die met name voor grote kisten en exportverpakkingen bestemd zijn.

Zeven koelcellen zijn recht tegenover dockshelters gebouwd met het oog op snelle overslag van producten. Deze cellen hebben, omdat ze niet voor langdurige opslag zijn bestemd, geen stellages. Foto: Sam Koster

Reserveren Coldstore

Binnenkort worden de opgaveformulieren om plekken in de Coldstore te reserveren, verzonden. Daarbij kunnen belangstellenden ook worden aangegeven of zij van de transportservice gebruik willen maken. Voor meer informatie of om nu al te reserveren kan contact worden opgenomen met koeladviseur André ‘t Lam via atl@bct-coldstore.eu

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster