Vorige

Dag van de Groenprofessional op 20 maart

Beeld
VHG

20 maart moet voortaan de Dag van de Groenprofessional worden als het aan Koninklijke VHG ligt. Het idee werd vorig jaar al gelanceerd door groenvoorziener Vebego Groen en wordt nu door de VHG omarmd. Het moet dé landelijke dag van de groensector worden.

De insteek van de VHG voor de Dag van de Groenprofessional is tweeledig. In de eerste plaats is het de bedoeling dat groenbedrijven hun medewerkers op deze dag in het zonnetje zetten. De VHG roept haar leden dan ook op om waardering voor de medewerkers uit te spreken.

Allemaal dezelfde post

Daarnaast wil de VHG de Dag van de Groenprofessional aangrijpen om Nederland te attenderen op het belang van de groene leefomgeving. De branchevereniging roept haar leden daarom op om allemaal dezelfde post te plaatsen op social media. De post bestaat uit een afbeelding met een groene achtergrond met daarop in grote witte letters de tekst: ’Samen sterk voor een groener Nederland’.

Bij deze post hoort de volgende tekst:

20 maart: Dag van de groenprofessional

Elke dag maken wij het verschil om jouw leefomgeving groener, gezonder, mooier én klimaatbestendiger te maken. Samen met alle groenprofessionals maken wij ons sterk voor een groener Nederland!

#dagvandegroenprofessional #samensterk #groen #Nederland #20maart #VHG #lente

De VHG heeft vandaag alle leden een bericht verstuurd met het verzoek om de post op 20 maart te delen op social mediakanalen zoals Facebook, Twitter, Instagram en Linkedin. Het bericht bevat tekst en uitleg over de actie en een oproep om de post zoveel mogelijk te (laten) delen door groenprofessionals in heel Nederland.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster