Vorige

De Eijk Groep neemt Van Helvoirt Groenprojecten over

Beeld
Shutterstock

De Eijk Groep neemt Van Helvoirt Groenprojecten uit Berkel-Enschot over. De nieuwe eigenaar laat het bedrijf onder de eigen naam verder gaan.

Algemeen directeur Bert van Helvoirt: „Wij zijn een familiebedrijf en kijken naar de lange termijn. We zien een schaalvergroting in de branche plaatsvinden waarop we moeten inspelen. Als familie denken we dat we die slag het beste kunnen maken met een sterker partner. Die partner hebben we gevonden in De Eijk Groep.”

De Eijk Groep is een van de grotere spelers op de Nederlandse markt voor groenvoorziening in de breedste zin van het woord. Zij verzorgen de inrichting, het onderhoud en het beheer van de openbare ruimten.

Bert van Helvoirt (links) en Erik Punt bekrachtigen de overname. (Foto: De Eijk Groep)

Breed pakket aan diensten

Enkele jaren geleden zijn Eijkelboom uit Apeldoorn en Boogaart Almere samengegaan in De Eijk Groep. In de nieuwe combinatie bieden zij, samen met Buro de Eijk, De Eijk Duurzaam Werk (PSO 30+) en Spronk Infra, een breed en landelijk pakket aan diensten.

Om haar marktpositie verder te versterken heeft De Eijk Groep besloten om Van Helvoirt Groenprojecten over te nemen. Zij ziet het als versterking en uitbreiding zowel geografisch als ook qua dienstenpakket.

Eindverantwoordelijkheid

Met de overgang naar De Eijk Groep draagt Van Helvoirt de eindverantwoordelijkheid over aan de nieuwe eigenaar Erik Punt. Bert begeleidt de overdracht en blijft betrokken bij zowel Van Helvoirt Groenprojecten als De Eijk Groep. Zijn zus Ank van Helvoirt blijft eveneens betrokken in haar huidige verbindende rol. Op termijn trekt De Eijk Groep een bedrijfsleider aan.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster