Vorige

Dit zijn de finalisten van Skills Talents

Beeld
WorldSkills Netherlands

De finalisten voor de landelijk finale van de Skills Talents wedstrijd Tuinontwerp en -aanleg voor het vmbo zijn bekend. De finale is donderdag 21 maart in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

Acht teams van twee leerlingen hebben zich voor de finale geplaatst tijdens kwalificatiewedstrijden op diverse vmbo-scholen. De teams maken in vijf uur tijd een tuin van 2 bij 3 m. De wedstrijd maakt onderdeel uit van het grote Skills The Finals-evenement  op 21 en 22 maart. Tijdens deze twee dagen organiseert WorldSkills Netherlands bijna zestig vakwedstrijden op vmbo- en mbo-niveau.

Teams

De deelnemende scholen aan de finale van de Skills Talents wedstrijd Tuinontwerp en Tuinaanleg zijn: Aeres VMBO Leeuwarden​, Calvijn College Krabbendijke Kerkpolder, Curio Prinsentuin Oudenbosch, De Meerwaarde Barneveld, Gomarus College Groningen, VONK vmbo Castricum, Wartburg College Rotterdam en Yuverta vmbo Nijmegen.

Organisatie

​VHG organiseert deze wedstrijden, in samenwerking met de AOC’s en Groene Hotspots, in nauw overleg met WorldSkills Netherlands. Het doel  is vmbo-leerlingen beter kennis te laten maken met het groene vak. Toeschouwers zijn van harte welkom bij de verschillende wedstrijden. Aanmelden is mogelijk via deze link.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster