Vorige

Donker Groep neemt De Groenmakers uit Doetinchem over

Beeld
Shutterstock

Donker Groep neemt per 1 januari De Groenmakers uit Doetinchem over. Meer dan 30% van de medewerkers van De Groenmakers heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. Net als Donker Groep is het bedrijf PSO-gecertificeerd.

Donker Groep ziet de overname inclusief alle medewerkers als een prachtige match. „We werken vanuit dezelfde passie en drijfveren in het groen. De Groenmakers is een toonaangevende ‘groenmaker’ in de Achterhoek. Om een volgende stap te kunnen zetten geeft de aansluiting van het bedrijf bij Donker Groep ze de mogelijkheid tot verder professionaliseren en verbreding van het dienstenpakket om in de regio nog meer van toegevoegde waarde te zijn.”

Robotisering

Door de ervaring die De Groenmakers heeft op beheer van complete sportparken met meer dan 90 sportvelden en met name de inzet van maairobots op sportvelden, kan Donker Groep deze kennis gebruiken om de robotisering voor de volledige organisatie verder door te voeren. Voor Donker Groep is de overname dan ook een mooie kans om haar organisatie te versterken voor de toekomst.

Jos van Zuilen van De Groenmakers: „Wij kijken enorm uit naar de samenwerking met Donker Groep. We kunnen hiermee een completer pakket bieden aan onze klanten en tegelijkertijd bieden wij onze medewerkers een mooi toekomstperspectief. We koppelen daarmee een sterk lokaal merk aan de grote landelijke bekendheid van Donker Groep.”

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster