Vorige

Econsultancy vijfde ecologische adviesbureau bij Natuurpro

Beeld
Ralph Mens

In 2018 richtten een achttal hoveniersbedrijven en vier ecologische adviesbureaus het samenwerkingsverband Natuurpro op. Onlangs is Econsultancy toegetreden als vijfde ecologisch adviesbureau.

Ecologische kennis is essentieel voor de opgaven die er liggen als het gaat om het verkoelen van steden en verbetering van de biodiversiteit. Natuurpro streeft ernaar om, bij alle activiteiten die de deelnemers ontwikkelen, de ecologische kwaliteit te borgen of te vergroten. Daarbij vormen ecologen het geweten binnen het netwerk.

Logische stap

Voor Econsultancy is aansluiting bij Natuurpro een logische stap. Dankzij de verscheidenheid aan partners binnen het netwerk, waar inmiddels ook diverse landschapsarchitecten en een ingenieursbedrijf toe behoren, krijgen ze zo toegang tot nog meer kennis en kunde. Naast onderzoek en advies kunnen ze nu ook de uitvoer borgen. Niet alleen een meerwaarde voor de opdrachtgevers, maar ook voor de ecologen zelf die kunnen zien hoe hun plannen worden uitgevoerd.

Archeologie

Econsultancy heeft, naast ecologie, ook experts in huis op het gebied van archeologie, bodem, geluid, stikstof en water. Opdrachtgevers van Natuurpro kan zo een nog groter totaalpakket aan diensten worden aangeboden.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster