Vorige

ELCA-voorzitter herbenoemd voor tweede termijn

Beeld
Henk Snaterse

De leden van ELCA Committee of Firms hebben Yasin Otuzoglu unaniem herbenoemd voor een tweede termijn als voorzitter van de Europese koepelorganisatie voor groenprofessionals. De herbenoeming werd onlangs bekendgemaakt tijdens een bestuursvergadering in Brussel.

Otuzoglu verklaarde in een reactie gemotiveerd te zijn om de activiteiten van het Committee of Firms in de tweede termijn uit te breiden. „Ik wil werken aan nieuwe ideeën om de ontwikkeling van onze lidbedrijven te ondersteunen en ons groene netwerk te vergroten. Op basis van ons jaarplan 2024 wil ik beginnen met het organiseren van nieuwe werkgroepen, nieuwe leden betrekken om ons groene bedrijfsnetwerk verder uit te breiden, interesse wekken bij nieuwe geassocieerde landen zoals de VS en Singapore en onze nationale ELCA-verenigingen bezoeken om huidige en potentiële leden te ontmoeten.”

Relevantie

De voorzitter wijst in zijn reactie nog op de relevantie van de ELCA-activiteiten voor het individuele hoveniersbedrijf. „Naast de acties van het Committee of Firms is ELCA betrokken bij nog veel meer acties op Europees niveau, zoals de door de EU gefinancierde projecten EPLUG en Artemis, het bevorderen van een groene toekomst binnen SoGreen Alliance, de lobby voor cruciale wetgeving zoals de Natuurherstelwet in het EU-parlement, de Europese Groene Week en nog veel meer. Samen laten we de stem horen van de groene industrie die werkt aan de groene toekomst.”

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster