Vorige

Euro Plant Tray sluit overeenkomst met poolpartner

Beeld
Euro Plant Tray

Euro Plant Tray (EPT) heeft overeenkomsten getekend met logistieke partners om de operationele lancering van de meermalige plantentray verder voor te bereiden.

Het Utrechtse bedrijf HB RTS zal de logistieke pool van EPT-trays opzetten. HB RTS is gespecialiseerd in emballagebeheer. Het opzetten van de EPT-pool omvat het beheer van hoeveelheden verhuurde trays met klanten. Ook kapotte trays innemen en trays reinigen en vervoeren valt onder de taken van HB RTS.

’Volgende stap’

Dirk Bansemer, directeur van EPT, stelt zeer verheugd te zijn over de samenewerking met HB RTS. Eric Schrover, CEO van HB RTS, voegt toe: „We zijn er trots op de nieuwe poolpartner van EPT te worden. Het is een volgende stap in het verhogen van het gebruik van herbruikbare transportverpakkingen.”

Scanning

Naast HB RTS is ook inotec Label Excellence partner van EPT geworden. Dit bedrijf zal de trays voorzien van RFID-scanning. Dit is een manier om met chips in plaats van cijfercodes individuele trays te kunnen identificeren. Speciaal voor EPT heeft inotec een RFID-label ontwikkeld dat bestand is tegen de productie- en gebruiksomstandigheden van de trays.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster