Vorige

Exposanten geven Plantarium|Groen-Direkt een 7,5

Beeld
Ron Barendse


De eerste editie Plantarium|Groen-Direkt is door exposanten beoordeeld met een 7,5. Bezoekers gaven de beurs een 8. Klachten waren er met name over de hoge temperatuur.

„Deze resultaten bevestigen dat er een goede eerste editie is neergezet”, zegt beursdirecteur Linda Hoogendoorn-Veelenturf. „Het is altijd heel fijn als positieve reacties ook door onafhankelijk onderzoek worden bevestigd. Dat sterkt ons in onze aanpak.”

Veruit de meest gehoorde klacht bij zowel exposanten als bezoekers betrof de temperatuur. „De temperaturen waren extreem hoog, dat heb je niet in de hand, maar daaraan moeten we volgend jaar wel meer aandacht besteden.”

’Hoge cijfers’

Exposanten geven Plantarium|Groen-Direkt gemiddeld een 7,5. De kwaliteit van de bezoekers kreeg een 8; faciliteiten een 7,3, ook het aantal gelegde contacten kreeg een 7,3. „Het zijn hoge cijfers”, aldus interim-beursmanager Ids Boersma. „Ik heb tientallen vakbeurzen georganiseerd. Dit soort cijfers zijn uitzonderlijk, zeker voor een nieuwe beurs. Vooral Nederlandse standhouders zijn kritisch. Het is heel mooi om te zien hoe deze beurs zo goed scoort, ook op traditionele zorgenkindjes als de catering.”

Beoordeling Bezoekers

Bezoekers waarderen Plantarium met een 8. Onder andere de ’kwaliteit van de de exposanten’ kreeg een 8, de catering een 7,8. Het onderzoek is uitgevoerd door een extern, onafhankelijk bureau: ExpoResult.

Beurs blijft twee dagen

90% van de exposanten en bezoekers vinden twee dagen beurs prima. Voor de beursorganisatie is dit een reden om de komende edities ook twee dagen te laten duren.

De komende editie van Plantarium|Groen-Direkt vindt plaats op 7 en 8 februari 2023.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster