Vorige

Februari-editie Plantarium|Groen-Direkt telt minimaal 150 kwekerstands

Beeld
Plantarium|Groen-Direkt

Op 7 en 8 februari vindt de eerste voorjaarseditie Plantarium-Groen-Direkt plaats. Zo’n 150 kwekers hebben zich tot nu toe ingeschreven voor standruimte. De beursorganisatie stelt extra vloeroppervlak beschikbaar.

Plantarium|Groen-Direkt heeft nog enkele plekken beschikbaar voor de voorjaarseditie van de beurs in februari. Deze zijn op de plattegrond lichtgroen van kleur.

Bezoekersfavoriet

Tijdens de beurs wordt de keuring Bezoekersfavoriet georganiseerd. Exposanten en leveranciers van monsters op de lagenbeurs van Groen-Direkt kunnen hun product voor deze keuring aanmelden. Tijdens de beursdagen kunnen de bezoekers hun stem uitbrengen op het product dat in hun ogen het beste nieuwe product is. Uit de aanmeldingen worden 15 planten genomineerd voor deelname. De nominaties worden op een prominente plaats op de beurs gepresenteerd. Aanmelden voor deze keuring kan tot en met 25 januari.

 Geen KVBC Nieuwigheid

In februari is geen verkiezing van de beste KVBC Nieuwigheid en beste Marktintroductie. De KVBC maakt in juni en augustus de beste KVBC Nieuwigheid bekend. De verkiezing van de beste Marktintroductie vindt alleen plaats tijdens de editie van Plantarium|Groen-Direkt in augustus.

Tijd en plaats

Plantarium|Groen-Direkt vindt plaats op 7 en 8 februari op en rond de Groen-Direkt hal op het International Trade Centre in Hazerswoude/Boskoop. De openingstijden zijn op beide dagen van 7 tot 17 uur. Kijk voor meer informatie op de plantariumgroendirekt.nl.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster