Vorige

Fulfilment Center Arcen blijft zich verder ontwikkelen

Tekst

Fulfilment Center Arcen richt de blik naar voren. Het magazijn, dat gevestigd is bij Kwekerij Roobeek is recent uitgebreid van 3.000 m2 naar 18.000 m2. Toch zit men niet stil en wordt er verder gewerkt aan zowel verbetering van de dienstverlening als uitbreiding van het klantenbestand, was te horen tijdens de leveranciersmiddag.

Het idee voor FCA is in 2019 ontstaan op de beurs IPM Essen. Frank Deriet, algemeen directeur van Dutch Garden Plants, wist zich niet goed raad met de geluiden die hij daar hoorde over e-commerce. Tijdens die beurs begin 2019 kwam Deriet nog een kweker met problemen op het vlak van e-commerce tegen. Dat was Ramon Heijnen van Boomkwekerij Heijnen in Roggel.

Met zijn zoektocht naar ondersteuning voor het organisatorische aspect van zijn webshop stond haagplantenkweker Ramon Heijnen mede aan de basis van Fulfilment Center Arcen. Foto: Sam Koster

Steeds professioneler

In 2015 is Heijnen begonnen met de online verkoop van zijn haagbomen en -planten. „Dat was omdat de markt toen vrij slecht was en er een nieuw verkoopkanaal gezocht moest worden.” Met behulp van zijn neef met marketingervaring is deze webshop steeds professioneler geworden.

Hoe is de samenwerking tussen Deriet en Heijnen van de grond gekomen? Hoe hard is de online verkoop van tuinplanten de laatste jaren gegroeid? En welke toekomstplannen heeft Fulfilment Center Arcen nog na de uitbreiding van het magazijn? Lees dit artikel nu in ons digitale magazine via mijnboomkwekerij.nl of in De Boomkwekerij 4.

Geen abonnement? Bekijk hier de mogelijkheden of bel 071-5659644.

Foto: Fulfilment Center Arcen

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster