Vorige

Fusie Stichting TRI moet gezamenlijke impact vergroten

Beeld
TRI

Met ingang van januari zijn de stichtingen TRI Noordoost, TRI Noordwest en TRI Zuid gefuseerd. Doel is om de krachten te bundelen voor een grotere impact op het gebied van gezamenlijk opleiden van BBL/BOL-leerlingen in de groene sector. 

De fusie stelt TRI in staat om landelijk uniformiteit te waarborgen met eenduidige voorwaarden en regels. Daarnaast worden expertise en talent samengevoegd, waardoor het kennisniveau en de vaardigheden stijgen. Dit biedt meer mogelijkheden voor het optimaliseren van de samenwerking met aangesloten bedrijven, opleiders en de diverse brancheorganisaties.

Eén backoffice

Met ingang van dit jaar is er één backoffice en werken de coördinatoren verdeeld over Nederland. Doordat de uitvoerders behouden blijven, houden de leerlingen, scholen en TRI-bedrijven hun vaste contactpersoon. 

TRI Groei in Groen is, namens de 330 aangesloten hoveniers en groenvoorzienersbedrijven, de spil tussen de mbo-groenopleidingen, hoveniersbedrijven en groenvoorzieners. De activiteiten focussen op het vinden van talent in de groene sector voor studenten die een BBL/BOL-traject willen volgen.

Nieuw bestuur

Het dagelijks bestuur bestaat uit Nicole Slagmolen (voorzitter), Hendri Hoogebeen (bestuurslid), Hedwig van der Spoel (secretaris), Mark Vloet (vicevoorzitter), Mathieu van Grinsven (penningmeester) en Bert Daling (bestuurslid). De Raad van Toezicht bestaat uit Peter Koop, Jan Clement en Rene Lorsheijd.

Het nieuwe bestuur heeft aan de voormalige uitvoerders – Het Groen Werkt, Bureau Nieuwland en Herenbos – gevraagd of zij gezamenlijk de uitvoering van TRI willen blijven doen. Zo blijft het bestaande netwerk gehandhaafd en loopt de dagelijkse gang van zaken gewoon door.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster