Vorige

Geen kwekersplein tijdens Voorjaar Showroom Groen-Direkt

Tekst


Tijdens de Voorjaar Showroom van Groen-Direkt op 1 en 2 februari is geen plek ingeruimd voor een kwekersplein. De huidige coronamaatregelen staan de organisatie hiervan in de weg. Ook beurs Treevention doet het zonder kwekersplein.

De beursorganisatie van Groen-Direkt laat weten dat door de huidige COVID-19 maatregelen er geen kwekersplein mogelijk is op de Voorjaar Showroom. In plaats van bemande stands op het kwekersplein, is er volgens de organisatie wel ruimte voor een extra breed sortiment.

Tijdens de Voorjaars Showroom is het aanbod van 5.500 partijen tuinplanten te zien. Vanaf 1 februari is dit aanbod ook beschikbaar via de webshop van Groen-Direkt.

Tijdens de Najaar Showroom van Groen-Direkt in augustus 2021 konden kwekers nog wel terecht op het kwekersplein. (Foto: Ron Barendse)

Treevention

Ook Treevention in Venlo doet het tijdens de editie van 22 januari tot en met 24 januari zonder kwekersplein. Dit jaar heeft de organisatie vanwege corona besloten het kwekersplein om te dopen naar een conceptenplein. Kwekers presenteren hier hun nieuwe en bijzondere producten, maar zijn deze dagen niet zelf aanwezig.

Daarnaast zijn er importpleinen met presentaties van producten uit Spanje en Italië en houdt Garden Plant haar lagenbeurs bestaande uit 1.250 monsters.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster