Vorige

Geladen

Tekst

Kan ik er volgende week….’ ‘Hallo? Hallo?…’  Niets meer, de telefoon is dood. En dat terwijl, toen ik begon met bellen ik nog 30% batterij had. Het gebeurt de laatste tijd wel vaker, om 12 uur moet ik al bijladen. Ik begin ‘s morgens wel redelijk vroeg, maar zo vroeg toch ook weer niet. De laatste dagen lag ie ook ’s avonds zelfs weer aan de lader.  De telefoon op zich werkt nog prima en als ik google naar een nieuw model zie ik prijzen waar de koffergooiers op Schiphol een half jaar voor moeten werken. En tot overmaat van ramp vertelt google me ook dat ik destijds een model heb gekocht waarvan de accu verdraaid moeilijk te vervangen is.

Dus toch op zoek naar een andere telefoon. Niet de allernieuwste, ik heb er geen problemen mee als de vakantiewerkers een flitsender model hebben dan de baas zelf. Maar wel eentje die soepeltjes en zonder problemen werkt. Eerlijk gezegd wil ik weer een Samsung want dan weet ik tenminste waar alle knopjes zitten en vorige keer ging dat overzetten zo lekker, een uurtje later was ik weer het mannetje. Daar ga ik nu ook vanuit…

Ik heb hem nu een week in huis. De eerste dag deed Floriday het al weer, wel lekker met die digitale orders en zo. De batterij gaat echt wel een dag of 3 mee. Misschien komt dat ook omdat ik hem nog niet zoveel gebruikt heb. Zondag ben ik 4 uur bezig geweest om WhatsApp over te zetten, maar dat is uitstekend gelukt. Rabo internetbankieren doe ik voorlopig nog op mijn gewone pc, net als mailen trouwens. En ach, zo erg is het nu ook weer niet om geen Facebook te hebben. En zonder Twitter is het ook heerlijk rustig. Als ik tenminste niet gestoord word door al die notificaties van die nieuwssites die ik op mijn vorige telefoon toch echt uit had staan.  Een geluk is dat ik alle foto’s nog heb. Sterker, ik heb ze nu allemaal dubbel, wel zo veilig.

Maar gelukkig hoef ik nu niet meer drie keer op een dagop te laden!

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster