Vorige

GreenMax neemt Green Guard over

GreenMax heeft per 1 januari branchegenoot Green Guard overgenomen. Het bedrijf zal voortaan vanuit de vestiging van GreenMax in Heeswijk-Dinther gaan opereren.

Green Guard is leverancier van natuurlijke producten voor boomverzorging, plaagbescherming, bodemverbetering, gazonoptimalisatie en plantversterking. De producten zijn met name bestemd voor openbaar groen, sportvelden, golfbanen en recreatieparken. Afnemers zijn boomkwekers en hoveniers. Daarnaast zijn er producten voor de particuliere markt.

Ook GreenMax is actief in deze markt. Het bedrijf levert een totaalpakket aan producten specifiek voor de inrichting van het plantvak en de bescherming van infrastructuur in de stedelijke omgeving. Het bedrijf heeft daarbij een sterke focus op circulariteit en recycling.

Nieuwe vestiging

Vanwege de verhuizing is Green Guard van vrijdag 21 tot en met maandag 24 januari gesloten. Vanaf dinsdag 25 januari is het bedrijf weer bereikbaar vanuit de nieuwe vestiging in Heeswijk-Dinther.

Voor de klanten van Green Guard verandert er weinig. Het enige dat verandert zijn de contactpersonen en het adres. De nieuwe contactpersonen zijn Elke Gersen en Patrick van Pinxteren. Het nieuwe adres is De Morgenstond 16, 5473 HG Heeswijk-Dinther.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster