Vorige

Groene Sector Vakbeurs weer ‘als vanouds’

De Groene Sector Vakbeurs is op 8, 9 en 10 maart weer als vanouds te bezoeken in de Evenementenhal Hardenberg. Dat laat Ramon Schlepers van beursorganisator Easyfairs weten. „In de afgelopen maanden was het natuurlijk erg spannend en hebben we de beurs ook noodgedwongen moeten verplaatsen van januari naar maart. Maar het geduld is beloond en we kunnen nu weer als vanouds doorgaan.”

Voor de Groene Sector Vakbeurs gelden geen coronamaatregelen meer, omdat de overheid beurzen ziet als doorstroomevenementen. „Oude tijden gaan weer herleven op de beurs, daar kijk ik zo ontzettend naar uit. Dat betekent ook dat de beurs zoals gewend weer te bezoeken is tijdens de traditionele openingsuren, namelijk van 13.00 tot 21.00 uur. Ook de horeca is uiteraard weer geopend en de beursvloer is rijkelijk gevuld met ruim 250 exposanten”, aldus Schlepers.

De 22ste editie van De Groene Sector Vakbeurs is op dinsdag 8, woensdag 9 en donderdag 10 maart in Evenementenhal Hardenberg. (Foto: Seijbel Photography)

Innovatie Awards

Ook dit jaar worden Innovatie Awards uitgereikt in de categorieën Tuin & Park Mechanisatie en Groene Inrichting. De uitreiking vindt op 8 maart plaats tussen 14.00 en 14.30 uur op Het Duurzaamheidsplein. Uit de genomineerden kiest een vakkundige jury de winnaars uit. De genomineerden in de categorie Tuin & Park Mechanisatie zijn: Wim van Breda – MowHawk, Bio Greenline – Het GreenLine maaidraad en Jean Heybroek bv – De Maredo STrac 700. De genomineerden in de categorie Groene inrichting zijn: SunnyRain Solutions – De Rainwinner, Essie B.V. – Eco2Shield en Sempergreen – Detentiedak.

Verkiezing Duurzaamste hovenier

Op De Groene Sector Vakbeurs wordt traditioneel de Duurzaamste hovenier van Nederland bekendgemaakt. De verkiezing kent deze keer twee categorieën: particuliere tuinen en openbaar groen. De uitreiking vindt plaats op Het Duurzaamheidsplein op woensdag 9 maart om 15.00 uur.

De genomineerden in de categorie particuliere tuinen zijn Hooft Hoveniers uit Glimmen, Paardekoper Tuinen uit Renkum en Hoveniersbedrijf Stip uit Elspeet. In de categorie Openbaar Groen zijn W. Ketelaars Groenvoorzieningen uit Moergestel, en Smaak voor Groen uit Den Haag de kanshebbers.

Tickets

De 22ste editie van De Groene Sector Vakbeurs is op dinsdag 8, woensdag 9 en donderdag 10 maart 2022 in Evenementenhal Hardenberg. Jaarlijks komen gemiddeld 15.000 professionals uit de groene sector op de vakbeurs af, veelal hoveniers, grootgroenvoorzieners, tuincentra, tuin- en landschapsarchitecten en beslissers binnen de gemeentelijke groenvoorziening. Tickets kunnen worden besteld via de website van de Groene Sector Vakbeurs.

Beursmagazine online

Op de website van Tuin en Landschap staat het beursmagazine voor de Groene Sector Vakbeurs. Hierin staat het programma van de beurs, plus artikelen over water in de tuin, een overzicht van innovaties op de beurs en een aantal artikelen over start-ups die dit jaar op de beurs in Hardenberg staan. Ook vindt u er al het nieuws over de verkiezing van de Duurzaamste hovenier en het programma op het Duurzaamheidsplein. Verder kunt u er alle filmpjes met de genomineerden van de Duurzaamste hovenier terugvinden.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster