Vorige

GrootGroenPlus ontvangt 8% meer bezoekers

Beeld
Ron Barendse

Op de vorige week gehouden vakbeurs GrootGroenPlus kwamen 8% meer bezoekers af dan vorig jaar. Dit komt mede door een toename van het internationale bezoek.

Vakbeurs GrootGroenPlus trok op woensdag 8% meer en op donderdag 12% meer bezoekers dan het voorgaande jaar. Donderdag was qua beursbezoek dan ook de drukste dag.

In totaal kwamen er verdeeld over de drie dagen (woensdag, donderdag en vrijdag) 8,2% meer bezoekers dan in 2022 en 5,3% meer dan in 2021.

Internationaal bezoek

De beursorganisatie spreekt van een kenmerkend hoge opkomst van internationale bezoekers. Het internationale bezoek ging van 27% in 2022 naar 31% in 2023. Ook het aantal vertegenwoordigde landen steeg: van 27 in 2022 naar 32 in 2023. De grootste groepen waren afkomstig uit Duitsland, Frankrijk, Polen, Italië, Engeland, Portugal, Denemarken, Servië en Montenegro.

Van de beursbezoekers was 9,4% inkoper, 8,6% expediteur/handelaar, 4,5% tuinaanlegger en 4,5% vertegenwoordiger van tuincentra.

Vakbeurs GrootGroenPlus vond plaats op 4, 5 en 6 oktober op het Business Centre Treeport, de nieuwe locatie op de grens van Nederland en België.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster