Vorige

HAS Hogeschool voortaan HAS green academy

Tekst
Beeld
HAS

HAS Hogeschool heet voortaan HAS green academy. Dit past volgens de hbo-opleiding bij de koers van de HAS als het expertisecentrum voor de sector agro, food en leefomgeving in Zuid-Nederland.

De grootte en complexiteit van de maatschappelijke vraagstukken op het gebied van agro, food en leefomgeving vragen volgens de HAS om nieuwe antwoorden en oplossingen. Daarbij wordt actief gezocht naar verbinding én kansen met een focus op het gezonder maken van de leefomgeving met voldoende gezond voedsel.

Collegevoorzitter Reggy van der Wielen: „Onze aangepaste naam onderschrijft dit. HAS green academy staat voor beweging, voor vooruitgang. Als verkenner van, voor én met de groene sector bieden we een plek om te leren, te onderzoeken, met elkaar van gedachten te wisselen en tot nieuwe perspectieven en invalshoeken te komen. We bieden ruimte aan praktijkgericht onderzoek en lokaal en (inter)nationaal ondernemerschap. Daarmee sorteren we voor op nieuw te ontwikkelen onderwijsvormen als associate degrees, professional doctorates, masters en microcredentials.”

Nieuwe huisstijl

Bij een aangepaste naam hoort ook een nieuwe huisstijl. De invoering daarvan gebeurt stapsgewijs. Daarbij houdt de HAS vanuit zowel duurzaamheidsoogpunt als het kostenaspect rekening met natuurlijke vervangings- of aanschafmomenten. De eerste zichtbare uitingen zijn een compleet vernieuwde website én een nieuwe scholierencampagne.

Van der Wielen: „De kleur groen is de hoofdkleur van onze huisstijl en staat voor groei en ontwikkeling van toekomstige professionals in agro, food en leefomgeving en daarmee ook, voor groei en ontwikkeling van de sectoren waarin zij gaan werken.”

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster