Vorige

Hortipoint presenteert speciale uitgave rond Floriade Expo 2022

Tekst
Beeld
Floriade Expo 2022

Floriade Expo 2022 in Almere is half april geopend. Aan deze wereldtuinbouwtentoonstelling is jarenlang gewerkt door een grote groep professionals in de groensector en tuinbouw. Hortipoint, de uitgever van onder meer Tuin en Landschap en De Boomkwekerij, brengt een speciaal digitaal magazine uit rond deze Floriade.

In dit magazine, dat voor iedereen vrij toegankelijk is, vindt u artikelen waarin door de ogen van professionals naar de tentoonstelling wordt gekeken. De artikelen zijn geschreven door journalisten die werken voor Tuin en Landschap, De Boomkwekerij, De Bloemisterij, Bloem & Blad en Floribusiness. Het magazine wordt gedurende de opening van de Floriade voortdurend geactualiseerd met nieuwe artikelen.

Baanbrekende innovaties

In het magazine vindt u antwoord op vragen als: hoe is het expoterrein aangelegd en welk idee zit daar achter; welke planten zijn gebruikt en waarom; waar komen al die planten eigenlijk vandaan; welke baanbrekende innovaties zijn er op de expo te zien? U lees het allemaal in deze speciale uitgave gewijd aan Floriade 2022 in Almere. Een uitgave die een bezoek aan de Floriade nog meer kleur geeft.

Aangezien de voorbereiding van deze Floriade jaren duurt, vindt u in dit magazine niet alleen actuele artikelen, maar ook artikelen die al enkele jaren geleden zijn geschreven. Bijvoorbeeld over de aanplant van de eerste boom op het expoterrein. Soms zijn plannen of ontwerpen intussen aangepast. Bij alle artikelen staat daarom vermeld wanneer ze zijn geschreven.

U kunt het magazine lezen via deze link.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster