Vorige

In-lite overgenomen door Belgische investeerder

Tekst
Beeld
in-lite

In-lite wordt overgenomen door de Belgische investeerder 3d investors. Dat meldt het FD woensdag. De Belgische investeerder heeft een meederheidsbelang genomen in het buitenverlichtingsmerk uit Gorinchem.

In-lite ontwerpt, produceert en verkoopt LED-buitenverlichting gebaseerd op 12 volt laagspanning. Verlichting van in-lite is verkrijgbaar bij zo’n 130 dealers in Nederland. Daarnaast worden de producten verkocht in verschillende landen in Europa en Noord-Amerika.

Sneller groeien

Volgens oprichter en ceo Jürgen van Dijk in het FD wil in-lite met name in het buitenland sneller groeien. Daarom zocht het bedrijf een investeerder die werd gevonden in het Belgische familiebedrijf 3d investors.

Buitenmeubelen

3d investors investeerde al in andere Nederlandse bedrijven zoals Care Cosmetics en DSIT. Ook werd onlangs nog Jati & Kebon, een Belgisch bedrijf in buitenmeubelen overgenomen.

Het huidige management van in-lite blijft actief in het bedrijf. 3d investors blijft voor de lange termijn betrokken. In-lite is een van de partners van de Tuinprofessionals die in januari hun jaarlijkse bijeenkomst organiseren, deze keer vanaf de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster