Vorige

Internationaal Future Green City-congres in 2024

In september 2024 vindt in Utrecht het internationale Future Green City-congres plaats. Vier dagen lang wisselen professionals uit binnen- en buitenland kennis uit over de leefbare groene stad van de toekomst. Het congres vindt plaats in het Beatrix Theater. 

VHG en Stadswerk organiseren samen dit internationale congres. Utrecht werd als gaststad gekozen vanwege de centrale ligging, de combinatie van een historisch centrum met een modern stationsgebied en de groene ambities van de stad.

Vice-voorzitter VHG John Koomen: „In rap tempo vergroenen we Nederland. Dat kunnen we alleen als we het samen doen en elkaar versterken. Dit internationale congres draagt daar enorm aan bij en ik vind het dan ook fantastisch dat we dit kunnen organiseren.”

Verbinding

Gerdo van Grootheest, voorzitter van Stadswerk Nederland: Voor een groene stad van de toekomst is verbinding tussen de civieltechnische en de cultuurtechnische wereld noodzakelijk. Daar werken we in Nederland heel hard aan en dat gaan we de deelnemers uit verschillende landen  in een mooi inhoudelijk programma met interessante sprekers en workshops laten zien. Bovendien valt het congres samen met de Vakbeurs Openbare Ruimte, zodat onze gasten ook daar kennis op kunnen doen.”

Het congres vindt plaats van 23 tot en met 26 september 2024.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster