Vorige

Klimaat en stikstof belangrijke thema’s op GroenTechniek Holland

Beeld
Tuin en Landschap

Klimaat, milieu, PFAS en stikstof zijn allemaal zaken die volop in het nieuws zijn deze dagen. Ook op GroenTechniek Holland in Biddinghuizen staan deze vraagstukken centraal, en met name de vraag hoe techniek en innovatie hier een oplossing voor kunnen bieden.

GroenTechniek Holland (GTH) vindt dit jaar voor het eerst tegelijk met AgroTechniek Holland (ATH) plaats. Van woensdag 14 tot en met zaterdag 17 september zijn alle grote merken trekkers en werktuigen te vinden op het beursterrein in Biddinghuizen.

Grootste beurs van Benelux

Beursmanager Willem Bierema: „Alle bekende, vertrouwde trekkermerken zijn er. Bij GTH zijn alle toonaangevende werktuigfabrikanten- en merken ook weer van de partij.” Met 75.000 m2 expositievelden is dit de grootste beurs van de Benelux. Toch kunnen bezoekers alles vinden wat bij hun interesse past. Bierema: „De stands met bijna 300 deelnemers zijn zo ingedeeld dat beide beurzen hun eigen identiteit behouden. Met één toegangskaart kan de bezoeker beide vakbeurzen bezoeken én de machines op de demonstratieterreinen zelf berijden en testen.”

Zo goed als nieuw

Nieuw deze beurs is een paviljoen met jonge, gebruikte machines. Bierema: „We bieden niet alleen de mogelijkheid om nieuwe machines en werktuigen te tonen en verkopen door exposerende merken, maar ook jonge gebruikte machines in het Zo goed als nieuw Paviljoen. Daar kunnen dealers van de exposerende merken op de beurs hun jonge gebruikte kapitaalintensieve trekkers en werktuigen tonen die maximaal 1 jaar oud zijn of maximaal 500 draaiuren hebben.”

Alle informatie over deelnemers, merken en de plattegrond is te vinden op de website van beursorganisator Fedecom Fairs.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster