Vorige

Kwekerijenloop Zundert op 28 januari

Tekst
Beeld
Shutterstock

Zondag 28 januari organiseert Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert in combinatie met de West-Brabantse Triatlonvereniging en Van Goghloop Zundert de Kwekerijenloop.

Het parcours voert langs en over kwekerijen in het Zundertse buitengebied. Deelnemers kunnen ervoor kiezen een kleine ronde (ongeveer 7 km) of een grote ronde (zo’n 13 km) te lopen of wandelen.

De Kwekerijenloop is een loop met een landelijk parcours met mogelijk hier en daar een hindernis. Deelnemers kunnen zowel hardlopen als wandelen over het parcours, wat bestaat uit paden en doorgangen over kwekerijen die normaal gesproken niet of minder toegankelijk zijn.

Breed toegankelijk

De kwekerijenloop is voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk. Het parcours is ook heel geschikt om samen met kinderen te wandelen, maar niet geschikt voor wandelwagens of rolstoelen. Honden mogen meelopen, mits kort aangelijnd en onder voorwaarde dat alle uitwerpselen in een zakje worden opgeraapt en in de prullenbak worden gedaan.

Honden aangelijnd

Honden mogen mee lopen bij de Kwekerijenloop, mits kort aangelijnd en dicht bij zijn baasje. Wij verwachten van het baasje dat hij de uitwerpselen van de hond in een zakje meeneemt en in een prullenbak gooit.

De start is op zondag 28 januari tussen 9.00 en 11.00 uur (7 km) en tussen 9.00 en 10.30 (13 km) bij Koeckers Stuivezand, Bredaseweg 43 in Zundert. Meer informatie is te vinden op de site van Treeport en Van Goghloop Zundert.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster