Vorige

Kwekersregio’s promoten opleidingen en stages

Tekst

Greenport Boskoop is de campagne ‘Heroes in Green’ gestart om jongeren te werven voor de sector. Voor bedrijven die met de campagne mee willen doen zijn materialen beschikbaar gesteld. Ook Treeport Zundert vraagt extra aandacht voor de kansen en mogelijkheden die er voor jongeren in de sector liggen.

Met nog een paar maanden tot de eindexamens, zitten examenleerlingen midden in de tijd van het kiezen van een vervolgopleiding. ‘Heroes in Green’ hoopt jongeren in de regio Boskoop enthousiast te maken voor het werk in de sector en voor de opleiding BBL Boomkwekerij van Yuverta Boskoop.

Voor bedrijven die de campagne willen ondersteunen en onder de aandacht willen brengen, heeft Greenport Boskoop digitaal promotiemateriaal beschikbaar. Ook zijn er in dit kader posters en spandoeken van ‘Heroes in Green’ verkrijgbaar.

Treeport promoot stages

Ook Treeport Zundert werkt aan de werving van jong boomkwekerstalent. Op de website van Treeport zijn de vacatures uit de regio extra onder de aandacht gebracht. Daartussen zit ook een ruime hoeveelheid stageplaatsen om de sector mee binnen te komen en het werk onder de knie te krijgen.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster