Vorige

Landgard’s voorjaarsbeurs gaat digitaal

Tekst

De orderdagen van Landgard gaan vanwege corona fysiek niet door. Vanaf 20 januari kunnen klanten digitaal terecht in webshop mylandgard.com.

Landgard kiest er net als vorig jaar voor om de orderdagen niet fysiek in Herongen te laten plaats vinden. In mylandgard.com kunnen klanten terecht voor potplanten, seizoensproducten, boomkwekerijartikelen, Italiaanse producten, decoratie- en bloemisterijartikelen.

„In 2020 en 2021 hebben onze kwekers en klanten al ruime ervaring opgedaan onze digitale orderdagen en dit format is goed ontvangen. We verheugen ons er nu dan ook op om het voorjaarsseizoen te starten met de digitale voorjaarsorderdagen”, aldus Adrian Hosman, manager van het orderdagenteam bij Landgard.

Noviteiten

Landgard vraagt aandacht voor een aantal noviteiten. Onder andere de Prunus laurocerasus Bonaparte, Leucothoe Firestar, de serie Buddleja Butterfly Candy en de Japanse azalea StarStyle. Daarnaast biedt Landgard voor het eerst biologisch geteelde Prunus aan in de soorten ’Caucasica’, ’Novita’ en ’Angustifolia’. Door gebruik te maken van turfarm substraat worden deze drie soorten op een bijzonder biologische en duurzame manier geteeld. Ze dragen daarom zowel het Europees biologisch keurmerk alsook het nieuwe duurzaamheidslabel van Landgard ‘Respect Nature’.

Dit voorjaar geen fysieke orderdagen bij Landgard. (Foto: Ron Barendse)

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster