Vorige

LTO Vakgroep organiseert wederom Landelijke Jongerendag Boomkwekerij

Tekst

Na de eerste editie van vorig jaar, organiseert de LTO Vakgroep Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen dit jaar weer een Landelijke Jongerendag Boomkwekerij. De dag biedt een programma met innovaties, demonstraties en presentaties.

Het dynamische, interactieve programma is bedoeld voor alle jongeren in de boomkwekerij. Dus zowel jongeren die al een (bij-)baan in de boomkwekerij hebben, als jongeren die een opleiding in de boom- of vaste plantenteelt volgen of gaan volgen en kwekersdochters en -zonen.

Van Zundert tot Winschoten ontving de organisatie vorig jaar aanmeldingen voor de eerste Landelijke Jongerendag Boomkwekerij. Foto: Sam Koster

Samenwerking Treeport

Vorig jaar kwamen op de eerste editie, bij De Buurte kwekerijen in Oene, zo’n 150 jongeren af uit het hele land. De dag zal ditmaal worden gehouden in samenwerking met Treeport Zundert. De dag zal plaatsvinden op enkele locaties in Zundert, bij Roelands Boomkwekerijen, Boomkwekerij Verpaalen, en een aantal omliggende bedrijven. Momenteel werkt een groep van Zundertse jongeren aan het programma voor de Jongerendag. Net als vorig jaar zullen er ook jongeren uit andere kwekersregio’s betrokken worden bij de samenstelling van de dag.

In De Boomkwekerij 18-2021 stond een verslag van de eerste editie van de Landelijke Jongerendag Boomkwekerij. Lees dit artikel nu terug in ons digitale magazine via mijnboomkwekerij.nl.

Geen abonnement? Bekijk hier de mogelijkheden of bel 071-5659644.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster