Vorige

Marc van Rosmalen nieuwe directeur VHG

Tekst
Beeld
Ralph Mens

Marc van Rosmalen (44) wordt per 1 juni de nieuwe directeur van Koninklijke VHG. Vicevoorzitter John Koomen: „Met de komst van Marc kunnen we vol vertrouwen de toekomst tegemoet zien.”

In het jaarplan 2022 heeft VHG haar ambities geformuleerd. Hierbij wordt ingezet op een sterk en professioneel verenigingsbureau. Van Rosmalen wordt verantwoordelijk voor de aansturing van het verenigingsbureau en de doorontwikkeling van de vereniging.

Marc van Rosmalen tekent voor zijn nieuwe functie bij VHG. Links VHG- bestuurslid Thijs Magielse, rechts VHG-vicevoorzitter John Koomen. (Foto: VHG)

Van Rosmalen is momenteel Manager Ledenbelang en MT-lid bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM). Daarvoor was hij in verschillende rollen ruim elf jaar actief bij Aedes, de branchevereniging van woningcorporaties. Ook was hij een aantal jaar als managementconsultant bij adviesbureau Berenschot werkzaam.

Duurzamer Nederland

„Ik heb enorm veel zin om mij in te zetten voor VHG”, aldus Van Rosmalen. „De leden werken aan een groenere en betere leefomgeving en een duurzamer Nederland, dat spreekt mij enorm aan. Samen met hen én het verenigingsbureau ga ik flink aan de slag om van VHG een nog sterkere en betere vereniging te maken die haar leden optimaal bedient. Dat is immers waar VHG het uiteindelijk voor doet.”

Vanaf 1 juni dragen de interim-managers Nico Koppenol en Han de Groot hun werkzaamheden over aan de nieuwe directeur. Van Rosmalen volgt als directeur Egbert Roozen op, die sinds 2009 deze functie bekleedde.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster