Vorige

Martijn Doorn nieuw bestuurslid LTO Vakgroep

Beeld
Sam Koster

Martijn Doorn is benoemd tot bestuurslid van LTO Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen. Doorn is eigenaar van Doorn Plants in Heerde.

Met de benoeming van Martijn Doorn is het vakgroep-bestuur weer voltallig. Doorn is met zijn 29 jaar het jongste bestuurslid. Doorn is algemeen bestuurslid in het bestuur. „Ik wil me graag als landelijk bestuurder inzetten voor de sector, ik vind het belangrijk dat de sector vooruitkomt – en als ondernemer wil ik ook vooruitkomen met mijn bedrijf. Er komen nu zoveel zaken op kwekers af, qua bemesting en gewasbescherming, provinciaal programma’s landelijk gebied. Dat kun je als bedreigingen zien, maar ik zie ook wel kansen en wil daaraan mijn steentje bijdragen”, aldus Doorn. Zelf ziet hij het ook als zijn taak om de jonge ondernemers in de vakgroep te vertegenwoordigen.

In 2012 begon de jonge boomkweker zijn eigen bedrijf: Doorn Plants in Heerde. Afgelopen jaren is de kwekerij uitgegroeid tot bijna 1,5 ha. Hij kweekt verschillende heesters waaronder Magnolia, Syringa, Hibiscus, Callicarpa en Hydrangea uit eigen veredeling op tot zwaar plantgoed. Het werk doet hij samen met zijn jongere broer Thomas, twee vaste medewerkers en één parttimer.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster