Vorige

Martin Veltkamp Tuinen en Ernst Baas Hoveniers bundelen krachten

Tekst
Beeld
Ernst Baas Hoveniers

Martin Veltkamp Tuinen en Ernst Baas Hoveniers, beiden gevestigd in Waddinxveen, gaan de krachten bundelen. Veltkamp draagt de operationele leiding over aan Ernst Baas Hoveniers, als kroon op de bestaande samenwerking.

Martin Veltkamp staat bekend om zijn strakke, moderne tuinen met een chique uitstraling. Zelf omschrijft Veltkamp zijn ontwerpstijl als ‘gebaseerd op eigenzinnige opvattingen over het rangschikken en invullen van ruimtes’.

Na 41 jaar draagt Veltkamp de leiding over aan Ernst Baas Hoveniers, zodat hij zich kan richten op wat hij het liefste doet: het ontwerpen van exclusieve tuinen.

Ernst Baas (links) en Martin Veltkamp bundelen de krachten. Veltkamp draagt de operationele leiding over aan Ernst Baas Hoveniers.

Karaktermethode

Ernst Baas Hoveniers werkt bij het realiseren van tuinen volgens de karaktermethode. „De karaktermethode is gebaseerd op grond van de perfecte harmonie tussen mens, structuur en omgeving. Wij geloven dat deze drie elementen in balans moeten zijn voor uw ideale tuin.”

Vorig jaar heeft Baas, naast de vestiging met showroom in Waddinxveen, ook een pop-up store geopend in Amsterdam. Vanuit deze locatie wordt met name het merk Umbrosa (Windbestendigeparasols.nl) gepromoot. 

Expertise

Door de samenwerking kunnen Martin Veltkamp Tuinen en Ernst Baas Hoveniers klanten nog beter van dienst zijn op gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuininrichting. Kwaliteit en service blijven hetzelfde, maar dan met de expertise van twee ervaren hoveniersbedrijven.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster