Vorige

Nicolaas Verloop benoemd tot president ISA

Beeld
ISA

Tijdens de jaarlijkse internationale conferentie in Albuquerque werd Nicolaas Verloop, directeur van TFI Vitaler Groen in Hollandsche Rading, benoemd tot ISA President voor 2023-2024. Dat betekent dat de International Society of Arboriculture (ISA) voor het allereerst in haar geschiedenis een Nederlandse president heeft.

Nicolaas Verloop.

De ISA vertegenwoordigt een wereldwijde gemeenschap van professionals op het gebied van boomverzorging. De organisatie heeft wereldwijd meer dan 26.000 leden. Via onderzoek, technologie en educatieve initiatieven stimuleert de International Society of Arboriculture de hoogwaardige praktijk van boomverzorging en bevordert ze wereldwijd het bewustzijn over de voordelen van bomen.

Actief in KPB en VHG

Nicolaas Verloop is geen onbekende in de boomverzorgingswereld. Hij werkt al 35 jaar in het groen, tegenwoordig als directeur bij TFI Vitaler Groen. Hij was al sinds 2012 actief bij de ISA en zat ook acht jaar in het bestuur van de Kring Praktiserende Boomverzorgers (KPB), de Nederlandse tak van de ISA. Ook was hij 10 jaar bestuurslid van de Vakgroep Boomspecialisten van de VHG.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster