Vorige

Nieuwe bedrijfsleider bij Boomrooierij Weijtmans

Beeld
Boomrooierij Weijtmans

Boomrooierij Weijtmans heeft Ralf Van Humbeeck aangesteld als bedrijfsleider. Door deze aanstelling krijgt algemeen directeur Kees Weijtmans meer armslag om zich bezig te houden met innovatie, klantenwerving en grote projecten.

Boomrooierij Weijtmans maakt al vijf jaar een enorme groei door. Omzet, materieel, klanten, alles neemt toe. Ook ondergaat de bomenbeheersector al enige tijd grote veranderingen en naar verwachting zal dit voorlopig zo blijven.

Duurzaamheid en energietranisitie

Met name de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en energietransitie zijn ingrijpend. „De organisatiestructuur moest hierop worden aangepast”, vertelt Weijtmans. „In Ralf Van Humbeeck hebben we de juiste persoon gevonden die de taak van bedrijfsleider op zich kan nemen.”

Van Humbeeck begon zijn loopbaan bij Boomrooierij Weijtmans in 2000 als stagiair. Daarna groeide hij door tot projectleider, hoofdprojectleider en nu bedrijfsleider. Weijtmans is blij met de aanstelling: „De continuïteit van het bedrijf is nu gewaarborgd. We krijgen meer ruimte om in te spelen op de veranderingen in onze branche. We willen tenslotte wel voorop blijven lopen, ook in de toekomst.”

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster