Vorige

Nieuwe directeur Koninklijke VHG aan de slag

Beeld
Koninklijke VHG

Marc van Rosmalen is per 1 juni begonnen in zijn nieuwe functie als directeur van Koninklijke VHG. Hij neemt daarmee het stokje over van de interim-managers Han de Groot en Nico Koppenol die sinds november vorig jaar de operationele leiding voerden.

Van Rosmalen is geen onbekende in de wereld van brancheverenigingen. Zo bekleedde hij management- en bestuursfuncties bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM), Aedes en De Nederlandse Associatie. „De kennis, ervaring en contacten die ik in mijn voorgaande functies heb opgedaan, komen in deze functie uitstekend van pas”, aldus de kersverse directeur.

Groenere en betere leefomgeving

Van Rosmalen begint met veel enthousiasme aan zijn nieuwe functie. „Ik heb er enorm veel zin in om mij in te zetten voor deze mooie vereniging. De leden werken aan een groenere en betere leefomgeving en een duurzamer Nederland, dat spreekt mij enorm aan.”

Richard Maaskant gaat, naast zijn functie van accountmanager Relatiebeheer, per 1 juni ook de rol van plaatsvervangend directeur vervullen.

Afscheid interim-managers

Dinsdag 31 mei werd op de Floriade Expo, tijdens de vergadering van het VHG-bestuur met de Ledenraad, afscheid genomen van de twee interim-managers Han de Groot en Nico Koppenol. Zij namen deze functie op zich nadat het oude VHG-bestuur in november onverwacht was afgetreden.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster