Vorige

Nieuwe voorzitter KMTP/Groei & Bloei

Beeld
Groei & Bloei/VidiPhoto

Leen Verbeek (69), Commissaris van de Koning in Flevoland, is benoemd tot Algemeen Voorzitter van KMTP/Groei & Bloei. Hij volgt daarmee Frank Naber op die sinds 2016 leiding gaf aan de vereniging.

Verbeek, die in november dit jaar stopt als Commissaris van de Koning, zet zich al jaren actief in voor een groene leefomgeving, onder meer als bestuursvoorzitter van de Federatie Ruimtelijke Kwaliteit en het International Tree Fund.

Meer groen

Onder voorzitterschap van Verbeek blijft de KMTP/Groei & Bloei zich inspannen voor een groenere leefomgeving, zowel op lokaal als landelijk niveau. Verbeek: „Met z’n allen zetten wij ons vrijwillig in voor een groener Nederland, ook in kleine stadstuinen. Dat doen we onder meer met als motto ‘Tegel eruit, plant erin!’ Hoe meer groen, hoe beter. Dat is belangrijk voor mens en dier. Het geeft bovendien ook veel tuinplezier.”

25.000 leden

Groei & Bloei is met ruim 25.000 leden de grootste vereniging van liefhebbers van tuinen en tuinieren. De vereniging bestaat uit 122 afdelingen door heel Nederland en België, elk met een eigen bestuur. Zij organiseren activiteiten, variërend van lezingen en workshops tot excursies en korte reizen naar bijzondere tuinen.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster