Vorige

Nominaties voor verkiezing Duurzaamste hovenier zijn bekend

Beeld
Ralph Mens

De genomineerden voor de verkiezing van de Duurzaamste hovenier van Nederland 2022 zijn bekend. Uit drie genomineerde bedrijven zal de winnaar worden geselecteerd. De bekendmaking vindt plaats tijdens de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg (10 t/m 12 januari 2023).

December is traditioneel de maand waarin de jury van de Duurzaamste hovenier van Nederland op pad gaat om de genomineerde bedrijven te bezoeken. Door de coronapandemie is dit de afgelopen jaren wat anders verlopen. Dit jaar vindt de verkiezing echter weer volgens het vaste schema plaats.

Kandidaten

De kandidaten van de genomineerde bedrijven zijn inmiddels op de hoogte gesteld. Het gaat om Dionysios Sofronas namens Aardoom Hoveniers uit Ridderkerk, Wouter Rijkaart namens Willemstein Hoveniers uit Waddinxveen, en Marcel en Cora Achterberg namens GildenGroen uit Zeewolde.

Bezoek

De jury gaat komende maand bij alle genomineerde bedrijven op bezoek. Hierbij worden de kandidaten verder aan de tand gevoeld over hun duurzame intenties en activiteiten. Daarbij ligt de focus niet alleen op de werkzaamheden, maar ook op zaken als bedrijfsvoering, personeelsbeleid en materiaalgebruik.

Traditioneel vindt de bekendmaking van de Duurzaamste hovenier plaats tijdens de Groene Sector Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg. Deze vindt plaats van 10 t/m 12 januari 2023 van 13.00 tot 21.00 uur.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster