Vorige

Opening en prijsuitreikingen GrootGroenPlus digitaal te volgen

Beeld
Ron Barendse

Vakbeurs GrootGroenPlus begint morgen met een woord van welkom door burgemeester van Zundert Joyce Vermue. Via de website van GrootGroenPlus is de opening online te volgen. Met zo’n 225 standhouders is de beurs uitverkocht.

Vermue richt op woensdag, een paar minuten voor 9 uur, een woord van welkom aan alle betrokkenen van GrootGroenPlus. Vervolgens geeft beursvoorzitter David Bömer om 9 uur de officiële aftrap voor de 32e editie van de beurs. U kunt de opening hier volgen.

Na de opening vinden de prijsuitreikingen plaats van onder andere KVBC Nieuwigheden en de Green Grand Prix. Bekijk hier het hele beursprogramma.

Belangstelling uitzonderlijk groot

Eerder zei Bömer over de belangstelling voor de beurs in dit vakblad: „De belangstelling is erg groot. We krijgen veel aanmeldingen binnen van bezoekers uit binnen- en buitenland. Bij exposanten is de belangstelling zelfs uitzonderlijk groot te noemen. We hebben een wachtlijst moeten aanleggen voor exposanten die helaas achter het net hebben gevist voor een stand.”

Het deelnemersveld van de beurs bestaat uit kwekers, handelaren, fabrikanten en andere toeleveranciers. Beurs GrootGroenPlus richt zich onder andere op overheden, projectontwikkelaars, hoveniers, tuinontwerpers en tuincentra.

Bomenaanbod online

Het bomenaanbod van beursdeelnemers aan GrootGroenPlus staat sinds 22 september online en is zes weken lang openbaar. Een inlog is dus niet nodig. Dit is het resultaat van de al langer bestaande samenwerking tussen Varb en GrootGroenPlus, waardoor ook geïnteresseerden die geen deelnemer zijn aan Varb het aanbod kunnen bekijken.

Via een zoekmachine kan in het aanbod worden gezocht. Bekijk hier digitaal het bomenaanbod van alle deelnemers aan GrootGroenPlus.

GrootGroenPlus vindt plaats in Zundert op 5, 6 en 7 oktober.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster