Vorige

Opleiding VHG Vakbekwaam Hovenier bij Aeres in Velp van start

Tekst
Beeld
Marjanne Eikelboom

Vanaf september gaat bij Aeres Training Centre in Velp de opleiding VHG Vakbekwaam Hovenier van start. Cursisten die hier voor slagen, ontvangen in 2023 het door VHG erkende diploma Vakbekwaam Hovenier.

Afgelopen juli zijn bij Aeres Training Centre een aantal hoveniers en aankomend hoveniers na een opleiding van een jaar afgestudeerd. Er werden zes certificaten Hovenier en tien certificaten Aankomend Hovenier uitgereikt. Van deze groep gaat bijna iedereen door naar de vervolgopleiding die op 19 september van start gaat.

VHG Brancheopleiding

In de hoveniers- en groenvoorzieningsbranche kent men de licentiescholen van VHG Brancheopleiding. Deze groene hotspots zijn nauw gelieerd aan Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG) en hebben als doel het bevorderen van het vakonderwijs in de hoveniers- en groenvoorzieningssector.

De vakopleiding richt zich speciaal op werkenden in de sector of mensen die in de toekomst in de sector willen gaan werken. De opleiding vindt in de avonduren plaats en de inhoud van de opleiding is alleen op het vak gericht is. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via het Aeres Training Centre.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster