Vorige

Overheersend optimisme op open dag Business Centre Treeport

Tekst
Beeld
Business Centre Treeport; Sam Koster

Met gekleurde banners en net zo feestelijk uitziende taartjes worden de leden en partners van Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert en omstreken verwelkomd op de open terreindag op 15 april.

Het prominentste deel van het terrein op de Nederlands-Belgische grens is de loods van 70.000 m2, waar op-, overslag en koeling van producten moet gaan plaatsvinden.

„We staan helemaal klaar voor het komende seizoen”, aldus ‘t Lam. Gezien de vele aanvragen is nu al besloten tot verdere uitbreiding. „Voor het 1 oktober is, willen we nog eens zeven cellen erbij bouwen.”

Momenteel zijn er in de koelcellen 4.000 stellingplaatsen gerealiseerd. Voor 1 oktober worden er nog zeven van dit soort cellen gebouwd. Foto: Sam Koster

Internationale allure

Verderop op het terrein wordt gewerkt aan het Excellence & Experience Centre. Sinds 1 januari is Peter Berben projectleider van het E&E-Centre. Berben vertelt dat er grootse plannen zijn voor deze locatie. „Dit kan Zundert echt internationale allure geven.”

Welke plannen heeft Berben met het E&E-Centre? Wat is er verder nog in de distributiehal gerealiseerd? En hoe staat het met het plan om GrootGroenPlus op het BCT te gaan organiseren?

Lees het volledige artikel in De Boomkwekerij 9. Heeft u een digitaal abonnement? Lees dan het complete artikel en meer via mijnboomkwekerij.nl

Geen abonnement? Bekijk hier de mogelijkheden of bel 071-5659644.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster