Vorige

Plantarium|Groen-Direkt: aanmelden nog mogelijk voor trendplein en bezoekersfavoriet

Tekst
Beeld
Ron Barendse

De voorjaarseditie van Plantarium|Groen-Direkt krijgt een trendplein waar onder andere plant-pot combinaties worden gepresenteerd. Ook wordt een plant als Bezoekersfavoriet gekozen. Voor beide beursinitiatieven kunnen kwekers nog planten aanmelden.

Plantarium|Groen-Direkt krijgt een trendplein wat een inspiratieplek moet worden voor exposanten en bezoekers. Trend- en groenspecialist Romeo Sommers gaat hier aan de slag met plant-pot combinaties.

In zijn presentaties gaat hij in op de invloed van klimaatveranderingen en hoe de branche daar zo milieubewust, maar ook trendbewust mee kan omgaan. Sommers krijgt daarbij ondersteuning van jong talent: studenten maken naar zijn voorbeeld diverse trendy combinaties.

De planten waar Sommers mee werkt worden beschikbaar gesteld door exposanten. Exposanten die hun producten in de spotlights willen zetten kunnen een berichtje sturen naar info@plantariumgroendirekt.nl.

Bezoekersfavoriet

Tijdens de eerste voorjaarseditie van Plantarium|Groen-Direkt wordt een plant als Bezoekersfavoriet gekozen. De deelnemende producten aan deze keuring worden direct bij de entree gepresenteerd. Tijdens de beursdagen kunnen de bezoekers hun stem uitbrengen op het product dat in hun ogen het beste nieuwe product is. De Bezoekersfavoriet wordt op 8 februari om 14 uur bekend gemaakt. Aanmelden voor deze keuring is eveneens nog mogelijk.

Plantarium|Groen-Direkt vindt plaats op 7 en 8 februari in Hazerswoude/Boskoop.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster