Vorige

Plantarium|Groen-Direkt in de startblokken

Tekst
Beeld
Ron Barendse

De voorbereidingen voor de eerste editie van Plantarium|Groen-Direkt liggen volgens de organisatie op schema. Op 24 en 25 augustus presenteren zo’n 200 standhouders in Hazerswoude-Dorp hun producten en staan er 5.000 partijen op de monsterbeurs.

„De bezoeker staat een mooie en groene vakbeurs te wachten”, zegt beursdirecteur Linda Hoogendoorn. „Het is heel bijzonder hoe op een nieuwe vakbeurs meteen zoveel aanbod bij elkaar komt.”

De beurs beslaat een oppervlakte van 22.500 m2. Zo’n 200 standhouders staan op 4.000 m2, de overige ruimte wordt ingenomen door de monsterbeurs van Groen-Direkt. Deze bestaat uit 5.000 monsterpartijen en een conceptplein. Ook start Groen-Direkt met de verkoop van kerstbomen. Op de beursvloer worden de beste nieuwigheden gekozen en gepresenteerd.

Na twee coronajaren

Na twee coronajaren is wat Plantarium betreft weer sprake van een fysieke beurs. Groen-Direkt paste als gevolg van coronamaatregelen de laatste twee jaar haar Najaarsbeurs aan. In 2018 en 2019 vonden de beurzen Plantarium en Najaarsbeurs Groen-Direkt afzonderlijk, maar al wel onder één dak plaats.

Plantarium|Groen-Direkt vindt plaats op 24 en 25 augustus en is geopend van 7 tot 17 uur. De beurs vindt plaats op en rond de Groen-Direkt-hal op het International Trade Centre in Hazerswoude/Boskoop. Kijk voor meer informatie op de website plantariumgroendirekt.nl.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster