Vorige

PMH Investments neemt belang in Snoek Puur Groen

Beeld
Snoek Puur Groen

Investeerder PMH Investments uit Heerenveen heeft een aandelenbelang verworven in Snoek Puur Groen uit Grou. In samenwerking met PMH Investements wil Snoek haar positie verder uitbouwen en bijdragen aan de groentransitie.

PMH Investments is een onafhankelijke particuliere participatiemaatschappij die zich richt op kleine en middelgrote Nederlandse ondernemingen die beschikken over een stevig groeipotentieel. Het bedrijf investeert met name in ondernemingen met activiteiten die een positieve bijdrage leveren aan het milieu of de maatschappij versterken.

Stevig groeien

Douwe Snoek, directeur Advies en Innovatie: „De toetreding van PMH Investments geeft ruimte om zowel onze realisatie- als adviestak de komende jaren stevig te laten groeien. Eerder maakten we binnen ons familiebedrijf al de keuze voor borging en groei, waarbij Freek Roorda de eindverantwoordelijkheid is gaan dragen voor de realisatietak met de onderdelen ontwerp, aanleg en onderhoud. Met de toetreding van PMH Investments als aandeelhouder ontstaat de gewenste ruimte en mogelijkheid om met focus verder te bouwen aan onze advies- en ontwikkeltak.”

Douwe SNoek (links) en Freek Roorda: „Met PMH Investments willen wij onze groei op een duurzame wijze verder versnellen en onze positie verstevigen.”

Positie verstevigen

Freek Roorda, algemeen directeur Snoek Puur Groen: „Voor een volgende groeifase zochten wij naar een investeerder met een ondernemend en no-nonsense profiel. En met aantoonbare ervaring in het samen laten excelleren van een onderneming. Met PMH Investments willen wij onze groei op een duurzame wijze verder versnellen en onze positie verstevigen.”

Groentransitie

Durk van der Meer, directeur PMH Investments: „Snoek Puur Groen is goed gepositioneerd om een belangrijke speler in de groentransitie te worden. Snoek heeft met de aanwezige kennis, expertise en diensten volop groeimogelijkheden in zowel advies, ontwerp, realisatie als onderhoud.”

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster